vineri, 5 noiembrie 2010

miros de iarna

pe mine m-au cam bulversat in ultima vreme schimbarile climaterice, asa ca ma tem sa mai fac vreun pronostic.
insa sunt sigura ca, daca vremea ramane constanta, va ninge in curand. Ceata asta care se lasa seara miroase in mod cert a iarna!

Ana, fetita cu care lucrez la terapie, asculta de vreo luna colinde :) si cand spun asculta, inseamna ca in fiecare zi invat un nou colind cap-coada, deoarece Ana are amabilitatea sa le prefere pe repeat. Cred ca nici cei de la HARA nu stiu colindele de pe CDul lor atat de bine ca mine.
Bine, exagerez un pic, au fost si pauze. De exemplu, habar nu am de ce, saptamana trecuta, cat am experimentat tot ce ne-a trecut prin cap cu dovlecii, am ascultat Pisica neagra. Toata saptamana. Daca ar fi primit Baniciu un leu pentru fiecare melodie de la cap la coada, cred ca ar fi avut un Craciun tare fericit!

Prin urmare, nu ma pot abtine sa ma gandesc la iarna! Mai ales ca de-abia astept.
E pacat ca nu se mai simte magia pregatirilor la fel. E si mai pacat ca in casele fara copii atmosfera e din ce in ce mai simpla, la modul in care n-as fi vrut sa scriu chiar saraca de mici bucurii.
In stilul asta, mai lipseste sa gasim brazii gata impodobiti in tonomate, eventual langa cele de reincarcare a telefonului. sau, mai bine, langa cele cu mancaruri, la metrou :)

De aceea, in acest an va invit sa va amintiti, alaturi de copii, micile minunatii din copilaria noastra!
Ei bine, nu o sa facem lantisoarele din hartie colorata :)))))))))))
Va amintiti? Cele mai urate chestii pe care le puteam invata pt bradul de Craciun!
cu toate astea, cred ca toti le-am facut la scoala, acasa, le-am turtut in ghiozdane, sau le-am imprastiat prin casa :)

De saptamana viitoare incepem un sfarsit de an (ha-ha!) intr-un stil diferit, cel putin pentru atelier:
Ne intalnim aici in fiecare seara, de la 18.00 la 19.00, pentru Saptamanile tematice.
Costul unei intalniri va fi de 25 ron, cu posibilitatea achitarii unei intregi saptamani la pretul de 100 ron, in care intra prima ora free pentru copiii noi.
Daca se dovedeste mai accesibil parintilor acest program, modificam si weekendul, insa deocamdata maine si duminica functionam la fel.

Fiecare saptamana va avea o tema, pe care o vom urmari de-a lungul celor 5 seri, in care o sa pregatim ornamente, felicitari, dulciuri, ambalam cadouri, invatam lucruri noi si BINEINTELES, ascultam colinde :D

Va promit ornamente decente :) dragute, pe care sa le puneti din toata inima in bradutii de acasa!

2 comentarii:

  1. domeniul, pe curand! :)
    cu siguranta de la inceputul anului viitor vom incepe cursurile organizat, cu programa cea noua, care e gata, cu programul batut in cuie si cu siteul cel frumos!

    RăspundețiȘtergere