duminică, 15 august 2010

program cursuri gratuite

asa cum v-am spus, luni, marti si miercuri organizam cursuri in cadrul Atelierului, la care pot participa gratuit copiii noi.

va mai spuneam ca oferim o reducere de 20% pentru fiecare copil inscris la noi ca urmare a recomandarii dumneavoastra. aceste reduceri se cumuleaza, astfel incat venind cu copilul dumneavoastra la noi luni, alaturi de alti 5 prieteni, de exemplu, toti sase vor beneficia de gratuitate. daca veniti si marti, copilul dumneavoastra va participa tot gratuit, ca urmare a cumularii de 5 reduceri de 20% (de la cei cinci prieteni). daca sunt trei prieteni, reducerea acordata la cursul urmator va fi, evident, de 60%. si tot asa.
suna bine?


acum sa trecem la subiect. programul acestor trei zile va fi dupa cum urmeaza:

luni, 17 august - ATELIER DE PICTURA PE STICLA

orele la care asteptam copiii vor fi: 9.30, 12.30, 15.30 si 18.30.
planurile se pot schimba dupa cum urmeaza:

in situatia in care avem o grupa formata din mai putin de 4 copii, acestia se vor repartiza la alegere in celelalte grupe, iar atelierul de la ora respectiva va fi anulat.

in situatia in care avem o grupa formata din copii mai mici sau mai mari cu mai mult de 5 ani decat copilul dumneavoastra, o sa va indicam grupele in care se poate incadra, cu rugamintea sa veniti atunci.

insa acestea sunt detalii pe care le vom discuta pe mail, in situatiile exceptionale in care ar putea aparea. speram sa nu :)

marti, 18 august: modelat lut si reciclarea materialelor. orele raman aceleasi: 9.30, 12.30, 15.30 si 18.30.
ele se vor succede in ordinea numerelor de pe tricou, dupa cum urmeaza: reciclat materiale (9.30), modelat lut (12.30), reciclat materiale (15.30), modelat lut (18.30)

miercuri, 19 august: gatit. succesul covarsitor al soriceilor din branza isi cere drepturile la o zi intreaga dedicata acestei activitati, insa importanta cursului de explorare senzoriala, care mie imi este cel mai drag, ma determina sa le impart feliile de zi astfel:

9.30, cand simturile celor mici sunt ascutite si energia la un nivel ridicat, vom explora impreuna senzatii de tot soiul, haat pana la 11.30, cand se apropie ora de masa si gasesc a pica la tanc un curs de gatit, fix inainte de ora de somn :)
15.30 explorare senzoriala din nou si cat sunt mici si n-au apucat inca sa tina cont ca dupa ora 6 pm nu ar fi bine sa manance, profitam si la 18.30 mai punem de o gateala, deci ne vom vedea la cursul de gatit.

acum sa vedem daca ne-am lamurit:

daca n-ai auzit inca de noi sau nu te-ai gandit serios sa-ti aduci copilul, incearca sa-ti faci timp intr-un din zilele astea, anunta-ne cat de repede poti si incearca, primul curs este gratuit!
daca piciul tau va dori sa revina, costul urmatoarelor intalniri este de 50 ron, exceptand situatia in care isi mai aduce cativa prieteni cu el si-ti acordam astfel o reducere dupa numarul si prietenia lor :) doar numarul conteaza, dar am incercat s fiu haioasa :)

daca ai mai venit la noi si ai vrea sa ne intalnim si in timpul saptamanii, dar nu ti se pare corecta reducerea asta pentru nou veniti, da de veste repede unor prieteni! incercati sa ajungeti luni, marti si/sau miercuri si ei vor participa gratuit la prima intalnire, iar tu vei primi reducerea, asa cum ziceam mai sus, de 20% de caciula. fiind vara, puteti lasa caciulile acasa, nu e obligatoriu sa le aveti in posesie la inscriere, va credem pe cuvant :)

asa cum e frumos sa zicem la incheiere, pentru intrebari, sugestii si mai ales inscrieti, aveti urmatoarele variante:

sunati sau trimiteti un SMS la:
0724 406 426 - Diana
0722 699 087 - Daniel


trimiteti un mail la:
diana.alecsandrescu@gmail.com
daniel.milea@grawe.ro


va doresc o zi la fel de frumoasa cat imi doresc sa fie pentru mine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu